Afzuig Machines

Hadewe Helius 40

Met de introductie van de Helius heeft Hadewe de eerste geluidsarme afzuigmachine op de markt gebracht. Geen enkele afzuigmachine is stiller, terwijl er geen zuigkracht verloren gaat. Dit nieuwste model is voorzien van tiptoetsen, waardoor het apparaat gemakkelijk te reinigen is. Het display voorop laat zien welk toerental de motor van het handstuk draait. Dit model is met een handstuk met 40.000 toeren (koolborstelloos). Een voetschakelaar is tegen meerprijs leverbaar.

Hadewe Helius 22

Met de introductie van de Helius heeft Hadewe de eerste geluidsarme afzuigmachine op de markt gebracht. Geen enkele afzuigmachine is stiller, terwijl er geen zuigkracht verloren gaat. Dit nieuwste model is voorzien van tiptoetsen, waardoor het apparaat gemakkelijk te reinigen is. Het display voorop laat zien welk toerental de motor van het handstuk draait. Dit model is met een handstuk met 22.000 toeren. Een voetschakelaar is tegen meerprijs leverbaar.

Hadewe Voetpedaal

Voor de Spr-3, Chronos, Oceanos, Hyperios 2 & 3

Stofzakjes

  • Hadewe

  • Orthofex

Wirlwind

Deze prachtige zuil heeft een ingebouwde stofafzuiging en instrumenten plateau en ultra dunne loupelamp.

LET OP! Handstukspray bij bestellen!
Dit is nodig om het handstuk te onderhouden!

Ultivac

Deze Ultivac is digitaal regelbaar in zijn toeren, van 1 t/m 40.000 toeren.

Deze kan zowel links als rechtsom draaien, (ook digitaal regelbaar) deze motor heeft tevens een digitaal afstelbare zuigkracht.

LET OP! Handstukspray bij bestellen!
Dit is nodig om het handstuk te onderhouden!

Handstuk Spray 300 ml.

Een onmisbaar product om u deelbaar handstuk te onderhouden.

Deze spray voorkomt droge lagers en het sneller verslijten van lagers, tevens houd u de spindel waar de frais in klemt in top conditie.

Dit universele product is geschikt voor alle type handstukken. 1 a 2 keer oliƫn per week kost u nog geen 0,25 cent, een handstuk reparatie kost minstens 50,00 excl. btw.

Inclusief adapter voor spuitbus.

Siliconen Handstuk Houder