Behandelstoel

Ballerine

De schoonheid en pedicure behandelstoel Ballerine is een lust voor het oog. De ergonomische vorm staat garant voor een hoogwaardig zit- c.q. ligcomfort en een optimale werkhouding. De Ballerine is veelzijdig traploos instelbaar en leverbaar in verschillende varianten. (elektrisch en handmatig)

-Nederlands fabricaat, Gepatenteerd, Arbo gekeurd voorzien van alle certificaten m.b.t. brandwerendheid, constructie.
-Bekleding is speciaal behandeld tegen verkleuring en verharding, bij gebruik van oliën, balsems en crèmes.
-Het schuim in de behandelstoel is van een gesloten structuur, dit houdt in dat de stoel niet na veelvuldig gebruik in gaat zakken..
-De kussens (rug en been) zijn zo samengesteld dat buik of rugligging het hoogste comfort beidt aan de cliënt.
-Verwarming, massage armsteunen, zwenkwielen, open hoofdsteun, steunrol, stoelhoes tegen meerprijs leverbaar.
-5 Jaar volledige garantie op fabrieksfouten.

Deze stoel is in verschillende varianten te leveren.

Gold

De Behandelstoelen Gold is voorzien van ergonomische bekleding. Door verhoudingen tussen de rug-, zit- en beengedeelte én de uitschuifbare voetensteun, is de stoel niet alleen geschikt voor lange personen, maar ook kleine personen hebben een zeer comfortabele zit. Men voelt dat de bekleding zich aan elke beweging aanpast en er is een volledige steun van het totale lichaam. Qua bediening is er een grote variëteit in uitvoeringen. Bij alle stoelen kunnen de hoogte, rug/been, knieholte/kantel en apart nog de beensteun ingesteld worden. U heeft de keuze uit bediening met gasdrukveren, één, twee, drie of vier elektrische motoren.
De Gold stoelen kunnen uitgerust worden met relaxvibratie en stoelverwarming. Met tal van andere opties kunt u uw behandelstoel uitbreiden, zoals een papierrolhouder, wielen, een bevestigbaar manicurebakje of de Lower Arm Support.