HFL Laboratories Nu 10 % korting! Zolang er voorraad is!

Solutionspray

HFL Laboratories gepatenteerde Solutionspray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid.
Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus erg rood en gevoelig is geworden.

De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen.

Werking:
De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron vaak ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Kalknagels
● Schrale rode huid

Solutiondruppels 30 ml. (verkoop € 9,50)

100% natuurlijke druppels van Colloïdaal silver. Kan als aanvulling gebruikt worden bij de HFL Solutionspray. De druppels zijn puur om de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels te verhogen in de darmflora.

Roselan Zalf

Roselan is een intensief werkend product voor de cosmetische verzorging van de droge huid, kloofjes, eeltplekken, droge vlekken, en de rode gevoelige huid. De zalf kan over het gehele lichaam gebruikt worden.

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, en verzorgd de diepere huidlagen met hulp van je eigen lichaamsvocht.
Heeft u een droge, ruwe of rode gevoelige huid dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van HFL Laboratories; Dermoleen crème.
Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op de voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling.

Werking:
De roselan zalf is op basis van zuivere Lanolin dat als menselijk talg werkt. Daarnaast zit er een zeer klein percentage Salicyl Acid in die de ruwe huid goed verzorgt en schilfers loslaten.

Dit mag dus wel op diabetische patiënten gebruikt worden!

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
● Droge lippen
● Lipblaasjes
● Rode, gevoelige huid
● Kloofjes en eeltplekken.

Fresh Legs

Deze gel bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en bijvoorbeeld kramp sneller verdwijnt. Door de actieve bestanddelen wordt deze gel veel gebruikt voor een zeurend gevoel in de spieren en gewichten, kramp en koude en/of verkleurde voeten en handen.

De gel houdt het lichaam koel. Fresh Legs is ook uitermate geschikt voor zweetvoeten en bij zonverbranding.

*Fresh Legs kan ook in combinatie met elastische kousen gebruikt worden.

Werking:
De ‘Harmamelis’ in de Fresh Legs zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden. De ‘Arnica Montana’ zorgt er daarna voor dat de doorbloeding bevordert wordt.

Te gebruiken bij:
● Kramp
● Onrustige benen
● Zweetvoeten
● Zeurend gevoel in de spieren en gewrichten
● Zonverbranding
● Koude en verkleurde voeten en handen
● Blessures

Refreshing voetbad 150 ml. (verkoop € 11,50)

Een heerlijk verfrissend en verzorgend voetenbad. Erg goed om te gebruiken bij een rode en gevoelige huid ter gevolg van bijvoorbeeld het niet goed afdrogen na het douchen of zwemmen.

Te gebruiken bij:
● Cosmetische verzorging
● Rode en gevoelige huid

Magic Foot Deo 50 ml. (verkoop € 11,50)

Een heerlijk verzorgende deodorant voor de voeten. Ook erg goed voor de droge huid.
De Magic deo laat een mooie filmlaag achter die nog langdurig een verzorgende werking heeft.

Verpakking:
Sprayflacon van 50ml

Werking:
Chitosan werkt als een vetblokker en is dus erg effectief voor voetzweet. De vetblokker werkt het beste als het na het douchen wordt gebruikt en niet op de direct ernstig zwetende voet. Daarnaast helpt de Citric Acid (een mentholstof) geuren te maskeren.

Sparkling scrub

Een verzachtende scrub voor handen en voeten. Goed om de huid te reinigen en te ontdoen van dode huidschilfers.

Het onderscheidende element van deze scrub is dat het uit meerdere soorten scrub korrels bestaat waardoor de huid extra goed gereinigd en verzorgt wordt. Mede zijn de korrels natuurlijk en niet gemaakt van plastic.
Mede kan de scrub zowel droog als nat gebruikt worden waardoor men niet perse met voetbadjes of dergelijke hoeft te werken.